Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Direct geld voor uw nieuwe of oude producten

Klik hier

Zit u krap bij kas, U kunt uw product bij ons verpanden

Klik hier

Voor uw goud of zilver krijgt u bij ons ook de beste prijs

Ons Pand

Wilt u direct geld voor uw product, tijdelijk geld ontvangen voor uw product of juist een product aanschaffen? Dan bent u bij Buy & Sell in Roosendaal aan het juiste adres. Buy & Sell is de betrouwbare partner voor inkoop, verkoop en terugkoop.

Altijd een veilige en betrouwbare omgeving, met daarnaast een eerlijke en actuele prijs voor uw producten.

Inkoop

Ontvang direct geld voor uw gebruikte producten (als ze uiteraard schoon en werkend zijn). Wij kopen alles van waarde, maar géén automaterialen, witgoed, boeken, kleding en meubels. De minimumleeftijd is 18 jaar en legitimatie is verplicht.

Verkoop (Winkel)

Koop bij B&S met de voordelen van nieuw (goed getest en met garantie) tegen lage prijzen. Van sieraden, gereedschap, huishoudelijk, Dvd’s tot laptops, muziekinstrumenten, Gsm’s, fietsen, tv’s, audio apparatuur, consoles en camera’s.

Terugkoop (Verpanding)

Profiteer naast gewone inkoop ook de unieke terugkoopt optie! Uw producten worden dan opgeslagen en u heeft 60 dagen de tijd om de producten terug te kopen voor hetzelfde bedrag plus opslagkosten (verlengen is mogelijk). De waarde van de aangeboden producten dient minimaal € 300,- te bedragen. Makkelijk als u tijdelijk wat extra geld nodig heeft.

VERKOOP

Koop tweedehands producten met de voordelen van nieuw: altijd getest, vaak met garantie en scherp geprijsd. Bezoek snel onze betrouwbare winkel in Roosendaal.

Al onze tweedehandse producten zijn deskundig getest en werken gegarandeerd en als dit niet zo het geval is heeft u vaak nog garantie ook. We bieden u een groot assortiment aan tweedehandse producten, waarbij u tijdens de aankoop ook nog uw eigen producten kunt ruilen. Neem in dat geval uw legitimatie bewijs even mee, dan is alles meteen geregeld.

We verkopen de volgende type producten:

SERVICE

Heeft u vragen of wilt u iemand spreken van Buy & Sell, dat kan! We staan altijd voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen, wij helpen u graag verder!

Buy & Sell streeft ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en dat binnen een vertrouwde omgeving en met betrouwbare mensen. Persoonlijk contact is dan ook erg belangrijk. Zo helpen we u niet alleen tijdens de inkoop, verkoop en terugkoop maar ook daarna willen wij graag u dat extra stukje service bieden. U bent daarom altijd welkom bij ons met vragen.

Stel daarom uw vraag via ons contactformulier of bel ons tijdens onze openingstijden op 0165 630 471.

11 + 11 =

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.